Carne de vită cu salată de avocado

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

Iată un fel de mâncare cam „cu de toate”, dar în limitele impuse de o dietă ketogenică. Avem carne de vită, tocată, condimentată și făcută la tigaie, avem o sălățică-cremă cu avocado și roșie și mai avem smântână și brânză Cheddar. Poftim.

Ingrediente necesare pentru carne de vită cu salată de avocado

1 avocado, cubulețe
1/2 ceapă, mărunțită
1 linguriță usturoi pudră
sare de mare
1-2 linguri coriandru, tocat
1-2 roșii cherry, mărunțite
1/2 kg carne tocată de vită
1/4 cană apă
2-3 lingurițe condimente pentru taco
1 cană smântână bio
1/2 cană brânză Cheddar, rasă
salată

Carne de vită cu salată de avocado - mod de preparare

  1. Pune avocado într-un castron și pasează-l.
  2. Adaugă ceapa, usturoiul, coriandrul și roșia, asezonează cu sare de mare și amestecă.
  3. Gătește carnea tocată într-o tigaie până ce își schimbă culoarea. Adaugă și un pic de apă.
  4. Adaugă condimentele pentru taco, da focul la mic și mai gătește 10 minute.
  5. Servește carnea și crema de avocado, cu smântână deasupra, presărate cu Cheddar și cu un pic de salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *