Carne de vită cu salată de avocado
Iată un fel de mâncare cam „cu de toate”, dar în limitele impuse de o dietă ketogenică. Avem carne de vită, tocată, condimentată și făcută la tigaie, avem o sălățică-cremă cu avocado și roșie și mai avem smântână și brânză Cheddar. Poftim.
Ingrediente necesare pentru carne de vită cu salată de avocado
1 avocado, cubulețe
½ ceapă, mărunțită
1 linguriță usturoi pudră
sare de mare
1-2 linguri coriandru, tocat
1-2 roșii cherry, mărunțite
½ kg carne tocată de vită
¼ cană apă
2-3 lingurițe condimente pentru taco
1 cană smântână bio
½ cană brânză Cheddar, rasă
salată
Cum să prepari carne de vită cu salată de avocado
- Pune avocado într-un castron și pasează-l.
- Adaugă ceapa, usturoiul, coriandrul și roșia, asezonează cu sare de mare și amestecă.
- Gătește carnea tocată într-o tigaie până ce își schimbă culoarea. Adaugă și un pic de apă.
- Adaugă condimentele pentru taco, da focul la mic și mai gătește 10 minute.
- Servește carnea și crema de avocado, cu smântână deasupra, presărate cu Cheddar și cu un pic de salată.