Carne de vită cu sparanghel și caju la tigaie
Dacă vrei să te bucuri la maxim de carnea de vită la tigaie, îți propunem ca după ce ai prăjit-o cu caju în ulei de măsline să o servești cu țelină și sparanghel sotate, dar nu înainte de a le găti pe toate împreună încă un minut.
Ingrediente necesare pentru carne de vită cu sparanghel și caju la tigaie
3-4 lingurițe ulei de măsline extra virgin
350 grame carne de vită, cuburi
sare
piper
50-100 grame caju
1 tulpină țelină Apio, tocată
6 tulpini sparanghel, tăiați în două sau în trei
sare
1 cană supă de vită
Cum să prepari carne de vită cu sparanghel și caju la tigaie
- Prăjește carnea în ulei de măsline (cam 2 lingurițe) 5-6 minute, asezonând cu sare și piper.
- Adaugă nucile caju și mai sotează cam 1 minut, apoi ia de pe foc.
- Încinge în altă tigaie uleiul rămas, apoi sotează țelina cu sparanghelul, adăugând și puțină sare.
- Toarnă până la o cană de supa de vită și mai gătește 2 minute.
- Completează cu carnea și nucile caju și mai gătește 1 minut.
- Poți servi cu mărar deasupra și cu puțin ardei iute.