Cartof dulce umplut cu pui și ricotta

  • Dificultate: Foarte mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Ah, minunații cartofi dulci, această legumă incredibilă care te duce cu gândul la morcovi, cartofi clasici și dovleci deopotrivă. Ia un astfel de cartof, mai măricel, lasă-l un pic la microunde, apoi scobește-l. Cu pulpa astfel obținută, amestecată cu carne de pui gătită, cu o ceapă verde și cu un pic de ricotta, vei obține o compoziție cu care vei umple coaja cartofului scobit. Ia privește ce super-cartof dulce ai creat!

Ingrediente necesare pentru cartof dulce umplut cu pui și ricotta

1 cartof dulce
100-150 grame pui gătit, mărunțit
1 ceapă verde, tocată
2 linguri ricotta fără grăsimi
1 lingură sos salsa verde

Cum să prepari cartof dulce umplut cu pui și ricotta

  1. Lasă cartoful dulce la microunde 5 minute.
  2. Taie-l pe din două, scobește-i pulpa și pune-i-o într-un castron.
  3. Mai adaugă și carnea de pui, ceapa verde și ricotta, apoi amestecă.
  4. Umple cele două jumătăți de coajă ale cartofului dulce cu această compoziție.
  5. Servește-l cu sos de salsa verde deasupra.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *