Ingrediente necesare pentru cartofi copți cu brânză Camembert și ouă de prepeliță
1 kg cartofi, tăiați în patru
1 lingură ulei de măsline
2 linguri amestec de condimente cajun
250 grame brânză Camembert, 1 pachet
coajă lămâie
paprika
10-12 ouă de prepeliță
Cum să gătești cartofi copți cu brânză Camembert și ouă de prepeliță
- Adaugă cartofii într-un castron, stropește-i cu uleiul de măsline, presară-i cu condimente cajun și amestecă-i.
- Pune-i într-o tavă de copt și lasă-i la cuptor 40 de minute, la 190 de grade Celsius.
- Înlătură coaja de pe una dintre părțile plate ale roții de brânză.
- Presară coajă de lămâie și paprika peste brânză, apoi fă-i loc în tavă printre cartofii copți.
- Sparge ouăle de prepeliță peste cartofi, apoi lasă tava din nou la cuptor, 10 minute, la 190 de grade Celsius.
- Servește o porție de cartofi cu o bucată de brânză și 2-3 ochiuri din ouă de prepeliță.