Cartofi copți cu brânză Camembert și ouă de prepeliță

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 5 minute
  • 4 porții

Știm cu toții cât de sănătoase sunt ouăle de prepeliță. Pe cât de mici, pe atât de nutritive. Ce-ar fi dacă am coace câteva la tavă împreună cu cartofi și cu brânză Camembert? N-ar strica nici să aromatizăm toate aceste bunătăți, cu mix de condimente Cajun, coajă de lămâie și un pic de paprika.

Ingrediente necesare pentru cartofi copți cu brânză Camembert și ouă de prepeliță

1 kg cartofi, tăiați în patru

1 lingură ulei de măsline

2 linguri amestec de condimente cajun

250 grame brânză Camembert, 1 pachet

coajă lămâie

paprika

10-12 ouă de prepeliță

Cum să prepari cartofi copți cu brânză Camembert și ouă de prepeliță

  1. Adaugă cartofii într-un castron, stropește-i cu uleiul de măsline, presară-i cu condimente cajun și amestecă-i.
  2. Pune-i într-o tavă de copt și lasă-i la cuptor 40 de minute, la 190 de grade Celsius.
  3. Înlătură coaja de pe una dintre părțile plate ale roții de brânză.
  4. Presară coajă de lămâie și paprika peste brânză, apoi fă-i loc în tavă printre cartofii copți.
  5. Sparge ouăle de prepeliță peste cartofi, apoi lasă tava din nou la cuptor, 10 minute, la 190 de grade Celsius.
  6. Servește o porție de cartofi cu o bucată de brânză și 2-3 ochiuri din ouă de prepeliță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *