Cartofi la cuptor în stil Tex-Mex

  • Dificultate: Mică
  • 1 oră
  • 4 porții

Vă plac aromele noi și exotice? Atunci fiți pregătiți pentru un preparat delicios în stil mexican. Acești cartofi se fac foarte ușor și nu dezamăgesc deloc la capitolul gust. Savoarea mexicană este dată de toppingurile de deasupra și anume Cheddar topit, condimente mexicane, roșii și chives. Merită încercați cu prisosință!

Ingrediente necesare pentru cartofi la cuptor în stil Tex-Mex

8 cartofi roșii

2 linguri ulei de măsline

2 lingurițe amestec mexican de condimente

150 grame Cheddar ras

2 roșii, cubulețe

chives

 

Cum să prepari cartofi la cuptor în stil Tex-Mex

  1. Mai întâi așază cartofii între 2 linguri de lemn.
  2. Crestrează-i cu un cuțit de mai multe ori, dar nu chiar până jos. Oprește-te când ajungi în dreptul lingurii.
  3. Așază cartofii într-un vas de cuptor și unge-i cu ulei de măsline. Presară amestecul de condimente.
  4. Dă cartofii la cuptor pentru 45 de minute, la 180 de grade Celsius.
  5. Scoate vasul din cuptor și adaugă Cheddarul ras. Dă la cuptor pentru încă 7 minute.
  6. La final, adaugă pe deasupra cubulețele de roșii și chives.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *