Ceafă de porc la grătar cu legume mexicane

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 4 porții
Ceafă de porc la grătar cu legume mexicane

Bucătăria mexicană este una plină de arome, pe care vă recomandăm să o încercați atunci când aveți poftă de ceva savuros. Această rețetă este foarte ușor de făcut, făcând parte din categoria grătar plus garnitură. Am ales ceafa de porc pentru savoare, am marinat-o bine și am servit-o alături de un amestec de legume mexicane.

Ingrediente necesare pentru ceafă de porc la grătar cu legume mexicane

1 lingură apă

1 linguriță sos Worcester

1 linguriță suc de lime

1 lingură sos de soia

30 ml bourbon

1/2 ardei iute jalapeno

1 linguriță oregano uscat

1 linguriță cafea

1 linguriță condimente pentru fajita

600 grame ceafă de porc

1 lingură ulei

sare

3 felii lămâie

300 grame morcov congelat

400 grame mazăre congelată

1 lingură ulei de măsline

Ceafă de porc la grătar cu legume mexicane - mod de preparare

  1. Amestecă într-un bol apă, sos Worcester, suc de lime, sos de soia, bourbon. jalapeno, oregano, cafea și amestec de fajita.
  2. Scufundă ceafa în amestecul de condimente și las-o la marinat 30 minute.
  3. Încinge grătarul și stropește-l cu puțin ulei și sare. Gătește ceafa timp de 8 minute în totul.
  4. Pune o cratiță umplută cu jumătate pe apă și dă-o în fiert. Adaugă un praf de sare, feliile de lămâie, morcovul și mazărea.
  5. Fierbe legumele timp de 5 minute și scoate-le cu o spatulă.
  6. Servește ceafa cu legumele mexicane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *