Chec cu nuci, biscuiți și ciocolată, fără coacere

Checul cu biscuiți și ciocolată este o prăjitură care nu cere prea multă bătaie de cap. Și asta pentru că nu necesită coacere. De aici și denumirea, folosită uneori, de chec rece. Practic, în doar 5 minute compoziția, în care vei adăuga nuci și rahat, este gata. Apoi trebuie să ai răbdare cam 3 ore până se răcește bine.
Ingrediente necesare pentru chec cu nuci, biscuiți și ciocolată, fără coacere
½ cană ciocolată albă, topită
½ cană ciocolată neagră, topită
120 grame rahat
100 grame biscuiți, mărunțiți
100 grame nuci, mărunțite
Cum să prepari chec cu nuci, biscuiți și ciocolată, fără coacere
- Amestecă într-un castron ciocolata alba și pe cea neagră cu rahatul, biscuiții și nucile.
- Întinde folie de plastic într-o tavă pentru cozonac, apoi transferă compoziția în aceasta.
- Acoperă cu marginile foliei, apoi lasă la frigider 3 ore.
- Servește-l tăiat felii și asezonat cu fistic mărunțit.