Chec cu nuci, biscuiți și ciocolată, fără coacere

  • Difficulty: Mică
  • 3 hours and 5 minutes
  • 4 servings

Checul cu biscuiți și ciocolată este o prăjitură care nu cere prea multă bătaie de cap. Și asta pentru că nu necesită coacere. De aici și denumirea, folosită uneori, de chec rece. Practic, în doar 5 minute compoziția, în care vei adăuga nuci și rahat, este gata. Apoi trebuie să ai răbdare cam 3 ore până se răcește bine.

Ingrediente necesare pentru chec cu nuci, biscuiți și ciocolată, fără coacere

½ cană ciocolată albă, topită

½ cană ciocolată neagră, topită

120 grame rahat

100 grame biscuiți, mărunțiți

100 grame nuci, mărunțite

Cum să prepari chec cu nuci, biscuiți și ciocolată, fără coacere

  1. Amestecă într-un castron ciocolata alba și pe cea neagră cu rahatul, biscuiții și nucile.
  2. Întinde folie de plastic într-o tavă pentru cozonac, apoi transferă compoziția în aceasta.
  3. Acoperă cu marginile foliei, apoi lasă la frigider 3 ore.
  4. Servește-l tăiat felii și asezonat cu fistic mărunțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *