Ingrediente necesare pentru cheesecake cu fructe de pădure
200 grame biscuiți cu ghimbir
50 grame unt topit
300 grame cremă de brânză
3 ouă
200 grame ricotta
100 grame zahăr
2 linguri smântână
1 baton de vanilie
3 linguri făină de migdale
200 grame fructe de pădure congelate
zahăr pudră
Cum să gătești cheesecake cu fructe de pădure
- Zdrobește biscuiții cu ghimbir într-un blender și amestecă-i cu untul topit, folosind o spatulă.
- Întinde stratul de biscuiți într-o tavă rotundă de cuptor și dă-i la frigider pentru următoarele 30 de minute.
- Amestecă ouăle împreună cu crema de brânză. Adaugă ricotta, zahărul și smântâna. Curăță păstaia de vanilie și adaug-o în compoziție. Amestecă bine până când se omogenizează.
- Adaugă făina de migdale și amestecă din nou.
- Întinde compoziția peste blatul de biscuiți.
- Dă tortul la cuptor pentru următoarele 45 de minute, la 175 de grade Celsius.
- Servește tortul cu fructe congelate pe deasupra!