Cheesecake cu fructe de pădure

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 15 minute
  • 6 porții

Dacă nu știți ce să mai gătiți dulce, și vreți să mergeți la sigur cu un desert, iată unul care vă scoate din orice situație. Este un cheesecake copt cu aromă de vanilie, și blat de biscuiți cu ghimbir. Umplutura este alcătuită din cremă de brânză și ricotta, iar cu aroma de vanilie este cu adevărat memorabilă.

Ingrediente necesare pentru cheesecake cu fructe de pădure

200 grame biscuiți cu ghimbir

50 grame unt topit

300 grame cremă de brânză

3 ouă

200 grame ricotta

100 grame zahăr

2 linguri smântână

1 baton de vanilie

3 linguri făină de migdale

200 grame fructe de pădure congelate

zahăr pudră

 

Cum să gătești cheesecake cu fructe de pădure

  1. Zdrobește biscuiții cu ghimbir într-un blender și amestecă-i cu untul topit, folosind o spatulă.
  2. Întinde stratul de biscuiți într-o tavă rotundă de cuptor și dă-i la frigider pentru următoarele 30 de minute.
  3. Amestecă ouăle împreună cu crema de brânză. Adaugă ricotta, zahărul și smântâna. Curăță păstaia de vanilie și adaug-o în compoziție. Amestecă bine până când se omogenizează.
  4. Adaugă făina de migdale și amestecă din nou.
  5. Întinde compoziția peste blatul de biscuiți.
  6. Dă tortul la cuptor pentru următoarele 45 de minute, la 175 de grade Celsius.
  7. Servește tortul cu fructe congelate pe deasupra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *