Ingrediente necesare pentru cheesecake cu nuci și castravete
100-150 g biscuiți digestivi
3-4 linguri nucă mărunțită
½ cană unt topit
2 castraveți, decojiți și tăiați felii groase
1 lingură miere
1 lingură zeamă de lămâie
1 cană sirop de zahăr
100 g cremă de brânză
2-3 linguri zahăr pudră
Cum să gătești cheesecake cu nuci și castravete
- Pune biscuiții împreună cu nuca mărunțită în blener și zdrobește-i, adăugând și untul topit.
- Tapetează hârtie de copt o tavă cu margine detașabilă și transferă compoziția. Nivelează și tasează cu grijă, apoi lasă la rece 1 oră.
- Pune castravetele feliat în blender, adaugă mierea și zeama de lămâie și pasează, completând și cu siropul de zahăr.
- Amestecă într-un castron, crema de brânză și zahărul pudră. Adaugă și castravetele pasat și omogenizează.
- Toarnă compoziția peste blatul din biscuiți și lasă la rece 2 ore.