Cheesecake cu vanilie și frișcă, fără coacere

  • Dificultate: Medie
  • 2 ore și 30 de minute
  • 8 porții

Acest cheesecake este moale, pufos și are o aromă plăcută de vanilie. Și nici măcar nu ai nevoie de cuptor pentru asta. Am folosit biscuiți cu vanilie pentru crustă, și am aromat și crema din belșug. Se face extrem de ușor și se servește rece de la frigider pentru a fi cât mai răcoritor!

Ingrediente necesare pentru cheesecake cu vanilie și frișcă, fără coacere

250 grame biscuiți cu cremă de vanilie

2 linguri unt topit

300 grame cremă de brânză

1 lingură unt

2 linguri zahăr pudră

1 bol mediu frișcă

350 grame budincă de vanilie

ciocolată albă, rasă

Cum să prepari cheesecake cu vanilie și frișcă, fără coacere

  1. Pasează biscuiții într-un blender împreună cu untul topit.
  2. Pune hârtie de copt într-un vas termorezistent și așază biscuiții într-un prim strat. Dă-i la frigider pentru 60 de minute.
  3. Mixează crema de brânză, untul și zahărul pudră într-un bol. Adaugă jumătate din frișcă și omogenizează.
  4. Întinde acest strat peste cel de biscuiți. Adaugă budinca de vanilie ca al doilea strat, și frișca rămasă într-un strat final.
  5. Ornează cu ciocolată albă și dă tortul la frigider pentru încă o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *