Ingrediente necesare pentru cheesecake cu vanilie și frișcă, fără coacere
250 grame biscuiți cu cremă de vanilie
2 linguri unt topit
300 grame cremă de brânză
1 lingură unt
2 linguri zahăr pudră
1 bol mediu frișcă
350 grame budincă de vanilie
ciocolată albă, rasă
Cum să gătești cheesecake cu vanilie și frișcă, fără coacere
- Pasează biscuiții într-un blender împreună cu untul topit.
- Pune hârtie de copt într-un vas termorezistent și așază biscuiții într-un prim strat. Dă-i la frigider pentru 60 de minute.
- Mixează crema de brânză, untul și zahărul pudră într-un bol. Adaugă jumătate din frișcă și omogenizează.
- Întinde acest strat peste cel de biscuiți. Adaugă budinca de vanilie ca al doilea strat, și frișca rămasă într-un strat final.
- Ornează cu ciocolată albă și dă tortul la frigider pentru încă o oră.