Cheesecake fără coacere

  • Difficulty: Mică
  • 2 hours and 50 minutes
  • 6 servings

Torturile fără coacere sunt nu numai răcoritoare și revigorante, dar sunt și mai ușor de preparat decât cele cu coacere. Pe acesta l-am făcut cu gândul la Sfintele Paști, iar prepararea sa propriu-zisă a durat 20 de minute. 2 ore și jumătate am lăsat la răcit blatul și apoi produsul final.

Ingrediente necesare pentru cheesecake fără coacere

270 grame biscuiți digestivi
150 grame unt topit
300 grame cremă de brânză
120 grame zahăr pudră
1 lingură suc de lămâie
1 linguriță extract de vanilie
300 grame frișcă
150 grame merișoare uscate
10 ouă decorative

Cum să prepari cheesecake fără coacere

  1. Pune biscuiții în blender și zdrobește-i.
  2. Toarnă și untul topit și continuă să mixezi.
  3. Transferă amestecul într-o tavă de copt cu margine detașabilă, presează-l cu grijă, apoi lasă-l la frigider 30 minute.
  4. Pune într-un castron crema de brânză și zahărul pudră. Omogenizează cu mixerul.
  5. Adaugă și sucul de lămâie, extractul de vanilie, frișca și merișoarele uscate. Mixează.
  6. Întinde crema pe blat și lasă la rece 2 ore.
  7. Ornează cu ouă decorative din marzipan sau ciocolată, întregi și zdrobite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *