Ingrediente necesare pentru cheesecake fără coacere
270 grame biscuiți digestivi
150 grame unt topit
300 grame cremă de brânză
120 grame zahăr pudră
1 lingură suc de lămâie
1 linguriță extract de vanilie
300 grame frișcă
150 grame merișoare uscate
10 ouă decorative
Cum să gătești cheesecake fără coacere
- Pune biscuiții în blender și zdrobește-i.
- Toarnă și untul topit și continuă să mixezi.
- Transferă amestecul într-o tavă de copt cu margine detașabilă, presează-l cu grijă, apoi lasă-l la frigider 30 minute.
- Pune într-un castron crema de brânză și zahărul pudră. Omogenizează cu mixerul.
- Adaugă și sucul de lămâie, extractul de vanilie, frișca și merișoarele uscate. Mixează.
- Întinde crema pe blat și lasă la rece 2 ore.
- Ornează cu ouă decorative din marzipan sau ciocolată, întregi și zdrobite.