Chiftele umplute cu mozzarella

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 5 porții

Hai la chifteluțe, neamule! La chifteluțe ketogenice făcute cu carne de vită și de porc, amestecată cu cașcaval și cu parmezan ras și condimentată bine-bine. La care mai pui că în fiecare chiftea am pus și câte un cubuleț de mozzarella. Ia zi neamule, te bagi?

Ingrediente necesare pentru chiftele umplute cu mozzarella

½ kg carne tocată de vită
½ kg carne de porc tocată
1 ou, bătut
1 lingură apă
⅓ cană cașcaval bio, ras
⅓ cană parmezan bio, ras
1 linguriță condimente cajun
1 linguriță condimente italiene
1 linguriță usturoi pudră
sare de mare
piper
250 grame mozzarella bio, cubulețe

Cum să prepari chiftele umplute cu mozzarella

  1. Pune toată carnea tocată într-un castron. Adaugă oul, apa, cașcavalul, parmezanul, condimentele și usturoiul. Asezonează cu sare de mare și piper și amestecă.
  2. Transformă compoziția în chiftele adăugând în fiecare chiftea câte un cubuleț de mozzarella.
  3. Așază chiftelele într-o tavă de copt pe hârtie pergament, apoi lasă la cuptor 20 minute la 180⁰C.
  4. Poți servi chiftelele cu brânză rasă deasupra și presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *