Chiftele umplute cu mozzarella

Hai la chifteluțe, neamule! La chifteluțe ketogenice făcute cu carne de vită și de porc, amestecată cu cașcaval și cu parmezan ras și condimentată bine-bine. La care mai pui că în fiecare chiftea am pus și câte un cubuleț de mozzarella. Ia zi neamule, te bagi?
Ingrediente necesare pentru chiftele umplute cu mozzarella
½ kg carne tocată de vită
½ kg carne de porc tocată
1 ou, bătut
1 lingură apă
⅓ cană cașcaval bio, ras
⅓ cană parmezan bio, ras
1 linguriță condimente cajun
1 linguriță condimente italiene
1 linguriță usturoi pudră
sare de mare
piper
250 grame mozzarella bio, cubulețe
Cum să prepari chiftele umplute cu mozzarella
- Pune toată carnea tocată într-un castron. Adaugă oul, apa, cașcavalul, parmezanul, condimentele și usturoiul. Asezonează cu sare de mare și piper și amestecă.
- Transformă compoziția în chiftele adăugând în fiecare chiftea câte un cubuleț de mozzarella.
- Așază chiftelele într-o tavă de copt pe hârtie pergament, apoi lasă la cuptor 20 minute la 180⁰C.
- Poți servi chiftelele cu brânză rasă deasupra și presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.