Chifteluțe cu broccoli și conopidă

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

Da, chifteluțele pot fi și vegetariene. Și sunt al naibii de bune. Din conopidă și broccoli rase, cu brânză halloumi și făină de cocos sunt imbatabile. O gustare ușoară și sănătoasă, de care s-ar putea să nu te mai saturi. Dar poate că nu ții dieta Paleo sau alta asemănătoare și mai ești și carnivor convins anti-diete. Atunci află că aceste chifteluțe pot deveni o garnitură perfectă.

Ingrediente necesare pentru chifteluțe cu broccoli și conopidă

½ conopidă, rasă
100-150 grame broccoli, ras
100 grame brânză halloumi, rasă
2 ouă
1-2 linguri făină cocos
sare
piper
2 linguri ulei de cocos

Cum să gătești chifteluțe cu broccoli și conopidă

  1. Pune într-un castron conopida, broccoli și brânza halloumi, completează cu ouăle și făina de cocos, asezonează cu sare și piper, apoi amestecă bine.
  2. Fă chifteluțe din compoziția rezultată.
  3. Topește uleiul de cocos la foc mic.
  4. Prăjește chifteluțele 4-5 minute pe ambele părți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *