Ingrediente necesare pentru chifteluțe de cod servite cu sos tzatziki
300 grame cod, cubulețe
sare
2 căței usturoi, zdrobiți
1 lingură ulei de măsline
1 ou
1 cană iaurt
1 lingură mărar, tocat
1 linguriță suc de lămâie
Cum să gătești chifteluțe de cod servite cu sos tzatziki
- Toacă mărunt cubulețe de pește folosind un blender. Mută carnea într-un bol și asezonează cu sare.
- Continuă să adaugă usturoiul, uleiul de măsline și oul. Amestecă folosindu-ți mâinile.
- Acoperă cu folie de plastic și dă compoziția la frigider pentru 30 de minute.
- Formează cu mâinile chifteluțe de mărime potrivită.
- Așază-le într-o tavă și dă-le la cuptor pentru următoarele 15 minute, la 180 de grade Celsius.
- Amestecă iaurtul, mărarul și sucul de lămâie într-un bol mic.
- Servește chifteluțele cu sosul de iaurt.