Chifteluțe de curcan la cuptor

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 6 porții

Tocmai ai dat peste delicioasele chifteluțe de curcan la cuptor. Evităm astfel baia nu prea recomandată de ulei prăjit și atingem noi culmi ale gustului. În afară de ceapă, ou și usturoi, în compoziție mai adăugăm zucchini și condimente. Ia să vezi.

Ingrediente necesare pentru chifteluțe de curcan la cuptor

1 zucchini, ras
½ kg carne tocată de curcan
1 ceapă, rasă
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
2 linguri coriandru, mărunțit
1 linguriță chimion
1 linguriță ceapă pudră
1 linguriță sare de mare
1 lingură pastă de tomate
1 linguriță sos de ardei iute
1 linguriță piper
1 ou
ulei de măsline

Cum să prepari chifteluțe de curcan la cuptor

  1. Pune zucchini, carnea tocată și ceapa într-un castron încăpător. Adaugă usturoiul, coriandrul, chimionul, ceapa pudră, sarea, pasta de tomate, sosul de ardei iute, piperul și oul, apoi amestecă bine.
  2. Transformă compoziția în chifteluțe, așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropește-le cu ulei de măsline.
  3. Bagă-le la cuptor 25 minute la 175⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *