Ingrediente necesare pentru chifteluțe de curcan la cuptor
1 zucchini, ras
½ kg carne tocată de curcan
1 ceapă, rasă
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
2 linguri coriandru, mărunțit
1 linguriță chimion
1 linguriță ceapă pudră
1 linguriță sare de mare
1 lingură pastă de tomate
1 linguriță sos de ardei iute
1 linguriță piper
1 ou
ulei de măsline
Cum să gătești chifteluțe de curcan la cuptor
- Pune zucchini, carnea tocată și ceapa într-un castron încăpător. Adaugă usturoiul, coriandrul, chimionul, ceapa pudră, sarea, pasta de tomate, sosul de ardei iute, piperul și oul, apoi amestecă bine.
- Transformă compoziția în chifteluțe, așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropește-le cu ulei de măsline.
- Bagă-le la cuptor 25 minute la 175⁰C.