Ingrediente necesare pentru chifteluțe de miel și cușcuș
3 cartofi dulci, tăiați subțiri
1 lingură ulei
sare
1 linguriță boia afumată
3 linguri cușcuș
350 grame carne tocată de miel
1 ceapă verde, tocată
1 ou
1 morcov ras
sare
piper
Cum să gătești chifteluțe de miel și cușcuș
- Adaugă cartofii dulci într-o tavă de cuptor și asezonează cu sare, boia și puțin ulei.
- Dă cartofii la cuptor pentru 35 minute, la 190 de grade Celsius.
- Lasă cușcușul la înmuiat pentru 5-7 minute la înmuiat.
- Amestecă apoi cușcușul cu carnea de miel, ceapa verde, morcovul, oul și asezonează cu sare și piper.
- Gătește chiftelele pentru 5-6 minute pe ambele părți.
- Servește chifteluțele cu cartofii copți.