Chifteluțe de somon
Ce-ar fi dacă am folosi carnea de somon pentru a prepara niște chifteluțe bune-bune? Te-am surprins? Usturoiul și sosul de soia merg de minune cu carnea de pește, ce să mai zicem de cea de somon, așa că vor intra automat în compoziția pentru chiftele. Punem și un pic de ardei gras roșu, care va aduce la rându-i o aromă deosebită.
Ingrediente necesare pentru chifteluțe de somon
250 grame file de somon
1 ou
½ ardei gras roșu, cubulețe
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță sos de soia
sare de mare
piper
Cum să prepari chifteluțe de somon
- Pasează somonul la blender.
- Transferă-l într-un castron, adăugând și oul, ardeiul gras, usturoiul și sosul de soia. Asezonează cu sare de mare și piper și amestecă.
- Folosește compoziția pentru a modela chiftele ușor aplatizate.
- Lasă-le pe grill 4-5 minute pe fiecare parte.