Chifteluțe de ton cu ceapă

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții
Chifteluțe de ton cu ceapă

Dacă vrei să mănânci niște chifteluțe savuroase, le poți încerca pe acesta cu ton și ceapă. Vor fi chiar și mai bune dacă le încerci cu un sos de iaurt. Se fac în câteva minute, tot ce trebuie să faci este să cumperi 1-2 conserve de ton și să te joci cu alte câteva ingrediente. Le poți încerca chiar și într-un sandwich sau burger.

Ingrediente necesare pentru chifteluțe de ton cu ceapă

200 grame ton la conservă

1 ceapă mică, tocată

1 ceapă verde, tocată

2 căței usturoi, zdrobiți

1 lingură suc de lămâie

1 ou

sare

piper

1 linguriță ulei de susan

2 linguri făină

ulei pentru prăjit

iaurt

mărar

 

Chifteluțe de ton cu ceapă - mod de preparare

  1. Adaugă tonul la conservă, ceapa, ceapa verde, usturoiul, sucul de lămâie și oul într-un bol. Amestecă până obții o compoziție omogenă.
  2. Asezonează cu sare și piper după gust. Adaugă uleiul de susan și făina, apoi amestecă din nou.
  3. Formează chifteluțele și prăjește-le în uleiul încins la foc mare timp de 4 minute.
  4. Servește-le cu un sos de iaurt și puțin mărar pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *