Chili cu carne de vită, servit în pâine

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții

Ne place mult mâncarea mexicană, iar ca să vă arătăm asta, v-am pregătit această rețetă delicioasă! Este un chili cu carne tocată de vită, pe care l-am servit într-o chiflă proaspătă. Acesta devine bolul de servire perfect pentru a face memorabil acest preparat. Dacă ți-am făcut poftă, e timpul să te apuci de treabă!

Ingrediente necesare pentru chili cu carne de vită, servit în pâine

1 lingură ulei

1 ceapă, tocată

2 căței usturoi, zdrobiți

500 grame carne tocată de vită

½ linguriță scorțișoară

½ linguriță chimion

½ linguriță chimen

½ linguriță pudră de curry roșu

½ linguriță ceapă pudră

sare

½ linguriță boia afumată

½ linguriță paprika

250 ml supă de vită

150 grame roșii la conservă

150 grame porumb dulce la conservă

4 chifle

iaurt (opțional)

Cheddar (opțional)

ceapă verde (opțional)

 

Cum să prepari chili cu carne de vită, servit în pâine

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă ceapa, usturoiul, și călește-le timp de 2 minute.
  2. Adaugă carnea tocată de vită și rumenește-o.
  3. Adaugă toate mirodeniile și amestecă bine.
  4. Toarnă supa de vită și gătește preparatul timp de 15 minute.
  5. Adaugă roșiile la conservă și porumbul dulce. Amestecă și ține preparatul pe foc timp încă de 2 minute.
  6. Taie partea de sus a chiflelor și scobește-le în interior.
  7. Dacă vrei, poți prăji puțin chifla înainte de a o umple.
  8. Umple chiflele cu carnea tocată, iar opțional poți presăra pe deasupra iaurt, brânză Cheddar rasă și ceapă verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *