Chili cu carne de vită, servit în pâine
Ne place mult mâncarea mexicană, iar ca să vă arătăm asta, v-am pregătit această rețetă delicioasă! Este un chili cu carne tocată de vită, pe care l-am servit într-o chiflă proaspătă. Acesta devine bolul de servire perfect pentru a face memorabil acest preparat. Dacă ți-am făcut poftă, e timpul să te apuci de treabă!
Ingrediente necesare pentru chili cu carne de vită, servit în pâine
1 lingură ulei
1 ceapă, tocată
2 căței usturoi, zdrobiți
500 grame carne tocată de vită
½ linguriță scorțișoară
½ linguriță chimion
½ linguriță chimen
½ linguriță pudră de curry roșu
½ linguriță ceapă pudră
sare
½ linguriță boia afumată
½ linguriță paprika
250 ml supă de vită
150 grame roșii la conservă
150 grame porumb dulce la conservă
4 chifle
iaurt (opțional)
Cheddar (opțional)
ceapă verde (opțional)
Cum să prepari chili cu carne de vită, servit în pâine
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă ceapa, usturoiul, și călește-le timp de 2 minute.
- Adaugă carnea tocată de vită și rumenește-o.
- Adaugă toate mirodeniile și amestecă bine.
- Toarnă supa de vită și gătește preparatul timp de 15 minute.
- Adaugă roșiile la conservă și porumbul dulce. Amestecă și ține preparatul pe foc timp încă de 2 minute.
- Taie partea de sus a chiflelor și scobește-le în interior.
- Dacă vrei, poți prăji puțin chifla înainte de a o umple.
- Umple chiflele cu carnea tocată, iar opțional poți presăra pe deasupra iaurt, brânză Cheddar rasă și ceapă verde.