Chimichangas umplute cu cremă de vanilie și cireșe

  • Difficulty: Medie
  • 30 minutes
  • 4 servings

Chimichangas sunt un fel de burrito umplut cu carne și legume, însă noi, jucăuși cum suntem, ne-am gândit să ne jucăm puțin și iată ce-a ieșit: chimichangas dulci și cremoase, umplute cu cireșe dulci-acrișoare și delicioase. Prăjite în ulei și tăvălite prin zahăr brun sunt o nebunie.

Ingrediente necesare pentru chimichangas umplute cu cremă de vanilie și cireșe

250 grame cremă de brânză
2 lingurițe zahăr pudră
1 linguriță esență de vanilie
1 linguriță ulei
1 linguriță unt
2 batoane de scorțișoară
300 grame cireșe congelate
1-2 lingurițe sirop de arțar
1 linguriță coajă de portocală pudră
4 tortillas
ulei
zahăr brun

Cum să prepari chimichangas umplute cu cremă de vanilie și cireșe

  1. Amestecă într-un castron crema de brânză, zahărul pudră și esența de vanilie. Lasă deoparte.
  2. Topește untul într-o tigaie la foc mic cu puțin ulei. Adaugă și batoanele de scorțișoară și amestecă.
  3. Toarnă cireșele congelate și gătește cam 2 minute sau până încep să lase lichid.
  4. Asezonează cu siropul de arțar și coaja de portocală pudră, amestecă și ia de pe foc.
  5. Întinde crema de brânză aromatizată pe cele 4 tortillas.
  6. Adaugă compoziție de cireșe și împachetează cu grijă.
  7. Prajește pachețelele în ulei încins.
  8. Servește-le date prin zahăr brun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *