Chimichangas umplute cu cremă de vanilie și cireșe
Chimichangas sunt un fel de burrito umplut cu carne și legume, însă noi, jucăuși cum suntem, ne-am gândit să ne jucăm puțin și iată ce-a ieșit: chimichangas dulci și cremoase, umplute cu cireșe dulci-acrișoare și delicioase. Prăjite în ulei și tăvălite prin zahăr brun sunt o nebunie.
Ingrediente necesare pentru chimichangas umplute cu cremă de vanilie și cireșe
250 grame cremă de brânză
2 lingurițe zahăr pudră
1 linguriță esență de vanilie
1 linguriță ulei
1 linguriță unt
2 batoane de scorțișoară
300 grame cireșe congelate
1-2 lingurițe sirop de arțar
1 linguriță coajă de portocală pudră
4 tortillas
ulei
zahăr brun
Cum să prepari chimichangas umplute cu cremă de vanilie și cireșe
- Amestecă într-un castron crema de brânză, zahărul pudră și esența de vanilie. Lasă deoparte.
- Topește untul într-o tigaie la foc mic cu puțin ulei. Adaugă și batoanele de scorțișoară și amestecă.
- Toarnă cireșele congelate și gătește cam 2 minute sau până încep să lase lichid.
- Asezonează cu siropul de arțar și coaja de portocală pudră, amestecă și ia de pe foc.
- Întinde crema de brânză aromatizată pe cele 4 tortillas.
- Adaugă compoziție de cireșe și împachetează cu grijă.
- Prajește pachețelele în ulei încins.
- Servește-le date prin zahăr brun.