Chipsuri din parmezan

  • Dificultate: Foarte mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Și dacă ți-ai prepara singur/ă chipsurile? Ca să crănțăni liniștit/ă la filme. Chipsuri mai sănătoase, care pot fi foarte bine folosite în dieta ketogenică. Nu ai nevoie decât de parmezan bio ras. Ia uită-te cât de ușor se fac.

Ingrediente necesare pentru chipsuri din parmezan

1 ½ căni parmezan bio, ras
sare de mare

Cum să prepari chipsuri din parmezan

  1. În tava de copt tapetată cu hârtie pergament adaugă grămăjoare de parmezan ras (câte 1-2 lingurițe).
  2. Tasează-le cu grijă, apoi lasă-le la cuptor 5 minute la 160⁰C.
  3. Servește-le asezonate cu sare de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *