Ciocolată cu căpșuni

  • Dificultate: Mică
  • 1 oră și 45 de minute
  • 5 porții

Cei mai mulți oameni vor fi de acord că deserturile cu ciocolată sunt cele mai bune deserturi. Și tu crezi la fel, nu? Să știi că se poate încă și mai bine! Dacă mai pui și căpșuni în ciocolată, pregătește-te să nu te mai oprești din mâncat. Cu doar 2 ingrediente și cu o rețetă floare la ureche, vei găti un superdesert. Atenție că poate da dependență!

Ingrediente necesare pentru ciocolată cu căpșuni

10 căpșuni
200 grame ciocolată topită

Cum să prepari ciocolată cu căpșuni

  1. Taie capetele cu codiță ale căpșunilor.
  2. Dă căpșunile prin ciocolata topită și așază-le cu vîrfurile în sus pe o tăviță.
  3. Lasă-le la congelator 30 minute.
  4. Tapetează cu folie de aluminiu o formă pentru cozonaci și toarnă ciocolata topită înăuntru.
  5. Transferă și căpșunile în ea, apoi lasă la congelator încă o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *