Ingrediente necesare pentru ciorbă cu inimi și pipote de pui
250 grame pipote de pui
250 grame inimi de pui
200 grame gâturi de pui
2 aripi de pui
1 ceapă, tocată
2 morcovi, tocați
1 rădăcină de pătrunjel, tocată
1 țelină mică, tocată
1 păstârnac, tocat
sare
100 grame orez
250 ml suc de roșii
1 l borș
150 grame smântână
1 gălbenuș
pătrunjel tocat
Cum să gătești ciorbă cu inimi și pipote de pui
- Adaugă pipotele, inimile, gâturile și aripile de pui într-o cratiță și pune-o la foc potrivit.
- Acoperă cu aproximativ 2 litri de apă și fierbe carnea de pui timp de 30 de minute.
- Adaugă legumele tocate și un praf de sare. Fierbe timp de 30 de minute.
- Adaugă orezul și fierbe cu capac încă 10 minute.
- Toarnă sucul de roșii și borșul.
- Amestecă smântâna cu gălbenușul într-un bol și folosește acest amestec pentru a drege ciorba.
- Ține ciorba pe foc încă 4-5 minute și presară la final puțin pătrunjel tocat.