Ciorbă de porc cu legume
O ciorbiță dorește cineva? O ciorbiță cu carne de porc și cu legume, așa cum numai noi știm să facem. Bineînțeles, fiecare are stilul său care este cel mai bun dintre toate. Dacă n-ai făcut o astfel de ciorbă până acum îți arătăm noi cum trebuie să procedezi. Merge destul de repede, avem nevoie cam de o oră.
Ingrediente necesare pentru ciorbă de porc cu legume
300 g carne de porc, cuburi
1 ceapă, tocată
2 morcovi, cubulețe
1 păstârnac, cubulețe
1 țelină, cubulețe
50-100 g fasole verde
1 cartof, cubulețe
1 ardei gras galben, cubulețe
1 ardei gras roșu, cubulețe
1 linguriță sare
2 roșii, tocate
1 cană sos de roșii
smântână pentru servire
pătrunjel pentru servire
Cum să prepari ciorbă de porc cu legume
- Fierbe carnea cam 15-20 de minute, îndepărtând regulat spuma.
- Completează cu ceapa, morcovii, albitura, fasolea verde, cartoful și ardeii grași. Asezonează cu sare, acoperă și mai fierbe 20 de minute.
- Pune și roșiile cu sosul de roșii, apoi mai fierbe totul cam 5 minute la foc mic.
- Servește ciorba caldă cu smântână și pătrunjel.
Este de preferat oase cu carne (coaste de exemplu). Smântâna opțional.
Dinu, nu avem cum să te contrazicem! 👌