Ciorbă de porc cu legume

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 4 porții

O ciorbiță dorește cineva? O ciorbiță cu carne de porc și cu legume, așa cum numai noi știm să facem. Bineînțeles, fiecare are stilul său care este cel mai bun dintre toate. Dacă n-ai făcut o astfel de ciorbă până acum îți arătăm noi cum trebuie să procedezi. Merge destul de repede, avem nevoie cam de o oră.

Ingrediente necesare pentru ciorbă de porc cu legume

300 g carne de porc, cuburi
1 ceapă, tocată
2 morcovi, cubulețe
1 păstârnac, cubulețe
1 țelină, cubulețe
50-100 g fasole verde
1 cartof, cubulețe
1 ardei gras galben, cubulețe
1 ardei gras roșu, cubulețe
1 linguriță sare
2 roșii, tocate
1 cană sos de roșii
smântână pentru servire
pătrunjel pentru servire

Cum să prepari ciorbă de porc cu legume

  1. Fierbe carnea cam 15-20 de minute, îndepărtând regulat spuma.
  2. Completează cu ceapa, morcovii, albitura, fasolea verde, cartoful și ardeii grași. Asezonează cu sare, acoperă și mai fierbe 20 de minute.
  3. Pune și roșiile cu sosul de roșii, apoi mai fierbe totul cam 5 minute la foc mic.
  4. Servește ciorba caldă cu smântână și pătrunjel.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *