Ciulama de porc
O ciulama fără gluten? Da, dacă nu puneți făină, puteți avea parte de o ciulama gluten-free. Pe lângă ciupercile obligatorii într-o ciulama, adăugați carne de porc tăiată cubulețe. Totul durează cel mult 35 de minute, iar pentru un efect maxim, serviți cu mămăliguță caldă.
Ingrediente necesare pentru ciulama de porc
1 lingură unt
450 grame pulpă de porc, tăiată cubulețe
1 praz, feliat
sare
piper
6 ciuperci brune, feliate
200 grame smântână
Cum să prepari ciulama de porc
- Topește untul într-o tigaie la foc mic.
- Dă focul mai tare, adaugă carnea de porc și gătește 20 de minute, amestecând.
- Adaugă prazul, asezonează cu sare și piper și amestecă.
- Completează cu ciupercile și smântâna și amestecă. Gătește încă 5 minute.
- Servește cu mămăligă.