Ciulama de porc

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 3 porții

O ciulama fără gluten? Da, dacă nu puneți făină, puteți avea parte de o ciulama gluten-free. Pe lângă ciupercile obligatorii într-o ciulama, adăugați carne de porc tăiată cubulețe. Totul durează cel mult 35 de minute, iar pentru un efect maxim, serviți cu mămăliguță caldă.

Ingrediente necesare pentru ciulama de porc

1 lingură unt

450 grame pulpă de porc, tăiată cubulețe

1 praz, feliat

sare

piper

6 ciuperci brune, feliate

200 grame smântână

Cum să prepari ciulama de porc

  1. Topește untul într-o tigaie la foc mic.
  2. Dă focul mai tare, adaugă carnea de porc și gătește 20 de minute, amestecând.
  3. Adaugă prazul, asezonează cu sare și piper și amestecă.
  4. Completează cu ciupercile și smântâna și amestecă. Gătește încă 5 minute.
  5. Servește cu mămăligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *