Ciuperci sotate cu usturoi și parmezan

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții
Ciuperci sotate cu usturoi și parmezan

Cum să gătești niște ciuperci? Vă recomandăm o metodă simplă. Gătiți-le în tigaie cu puțin usturoi și parmezan, și vor fi delicioase. Adăugați boia și fulgi de ardei pentru a le faci puțin mai picante, și serviți-le cam cu orice vă trece prin minte. Pot fi un aperitiv savuros sau o garnitură ușoară și gustoasă!

Ingrediente necesare pentru ciuperci sotate cu usturoi și parmezan

4 lingurițe ulei de măsline

500 grame ciuperci, tocate

4 căței usturoi, felii subțiri

boia

fulgi de ardei

pătrunjel tocat

parmezan ras

 

Ciuperci sotate cu usturoi și parmezan - mod de preparare

  1. Încinge 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mic, adaugă ciupercile și amestecă bine.
  2. Adaugă usturoiul, amestecă puțin ulei și gătește-le timp de 10 minute.
  3. Asezonează cu boia, fulgi de ardei și ia ciupercile de pe foc.
  4. Servește-le cu parmezan ras și presară puțin pătrunjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *