Ciuperci sotate cu usturoi și parmezan
Cum să gătești niște ciuperci? Vă recomandăm o metodă simplă. Gătiți-le în tigaie cu puțin usturoi și parmezan, și vor fi delicioase. Adăugați boia și fulgi de ardei pentru a le faci puțin mai picante, și serviți-le cam cu orice vă trece prin minte. Pot fi un aperitiv savuros sau o garnitură ușoară și gustoasă!
Ingrediente necesare pentru ciuperci sotate cu usturoi și parmezan
4 lingurițe ulei de măsline
500 grame ciuperci, tocate
4 căței usturoi, felii subțiri
boia
fulgi de ardei
pătrunjel tocat
parmezan ras
Cum să prepari ciuperci sotate cu usturoi și parmezan
- Încinge 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mic, adaugă ciupercile și amestecă bine.
- Adaugă usturoiul, amestecă puțin ulei și gătește-le timp de 10 minute.
- Asezonează cu boia, fulgi de ardei și ia ciupercile de pe foc.
- Servește-le cu parmezan ras și presară puțin pătrunjel.