Ciuperci umplute cu brânză și spanac
De când n-ai mai gustat ciuperci umplute? Cu ce le-ai umplut ultima dată? De data asta încearcă să le umpli cu spanac și ceapă verde. Deasupra poți să adaugi feta și parmezan ras, iar apoi, zdup la cuptor! Și nu uita să condimentezi un pic.
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu brânză și spanac
1 cană spanac congelat
2 cepe verzi, tocate
1 linguriță mix de condimente
sare
piper
150-200 grame cremă de brânză
8 ciuperci mari (doar pălăriile)
100-150 grame brânză feta
100 grame parmezan, ras
Cum să prepari ciuperci umplute cu brânză și spanac
- Amestecă într-un castron, spanacul, ceapa verde și crema de brânză, asezonând cu mixul de condimente, cu sare și piper.
- Umple ciupercile cu această compoziție.
- Așază-le într-un vas de copt și pune deasupra brânză feta.
- Presară cu parmezan și lasă la cuptor 20 minute la 175˚C.