Ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval
Aceste ciuperci umplute sunt în esență niste mini-pizza fără aluat. Ele se adresează în primul rând celor care vor să lase puțin glutenul deoparte. Ca toppinguri, putem alege cam tot ce ne trece prin minte. Pentru a le face, ungem câteva ciuperci mai mari cu sos de roșii, adăugăm restul de ingrediente, și dăm totul la cuptor pentru câteva minute, aproape ca la o pizza obișnuită.
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval
4 ciuperci, mai mari
2 linguri ulei
sare
piper
4 linguri sos de pizza
50 grame mozzarella, rasă
½ ardei gras verde, tocat
½ ardei gras roșu, tocat
½ ardei gras galben, tocat
1 ceapă roșie, tocată
50 grame chorizo, felii subțiri
2 lingurițe mix de condimente italiene
Cum să prepari ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval
- Așază ciupercile pe blatul din bucătărie și curăță-le în interior.
- Unge ciupercile cu ulei atât în interior, cât și pe exterior. Asezonează-le cu sare și piper.
- Înțeapă-le cu o furculiță și dă-le la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade Celsius.
- Unge ciupercile cu sos de pizza în interior și adaugă mozzarella rasă.
- Adaugă apoi restul de toppinguri – ardei gras, ceapă și chorizo. Presară la final mixul de condimente italiene.
- Dă din nou ciupercile la cuptor, de data asta pentru 12 minute, la 180 de grade Celsius.