Ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții
Ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval

Aceste ciuperci umplute sunt în esență niste mini-pizza fără aluat. Ele se adresează în primul rând celor care vor să lase puțin glutenul deoparte. Ca toppinguri, putem alege cam tot ce ne trece prin minte. Pentru a le face, ungem câteva ciuperci mai mari cu sos de roșii, adăugăm restul de ingrediente, și dăm totul la cuptor pentru câteva minute, aproape ca la o pizza obișnuită.

Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval

4 ciuperci, mai mari

2 linguri ulei

sare

piper

4 linguri sos de pizza

50 grame mozzarella, rasă

1/2 ardei gras verde, tocat

1/2 ardei gras roșu, tocat

1/2 ardei gras galben, tocat

1 ceapă roșie, tocată

50 grame chorizo, felii subțiri

2 lingurițe mix de condimente italiene

 

Ciuperci umplute cu chorizo și cașcaval - mod de preparare

  1. Așază ciupercile pe blatul din bucătărie și curăță-le în interior.
  2. Unge ciupercile cu ulei atât în interior, cât și pe exterior. Asezonează-le cu sare și piper.
  3. Înțeapă-le cu o furculiță și dă-le la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade Celsius.
  4. Unge ciupercile cu sos de pizza în interior și adaugă mozzarella rasă.
  5. Adaugă apoi restul de toppinguri – ardei gras, ceapă și chorizo. Presară la final mixul de condimente italiene.
  6. Dă din nou ciupercile la cuptor, de data asta pentru 12 minute, la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *