Coaste de miel sous-vide în crustă de verdețuri
Carnea de miel este oricum foarte gustoasă, dar în această combinație de ingrediente este pur și simplu delicioasă! Gustul este dat nu numai de carne, cât și de savoarea condimentelor. Acest preparat, credem noi, poate fi servit în orice restaurant cu pretenții din lume!
Ingrediente necesare pentru coaste de miel sous-vide în crustă de verdețuri
1 kg coaste de miel
2 frunze de rozmarin
2 frunze de cimbru
1 linguriță semințe de coriandru
1 linguriță cimbru pudră
sare
½ linguriță fulgi de ardei iute
1 lingura sos Worcestershire
1 lingura vin roze
1 lingură ulei de susan
1 lingura unt topit
50 grame panko
1 legătură pătrunjel
2 cartofi, piure
1 lingură piure de sfeclă roșie
Cum să prepari coaste de miel sous-vide în crustă de verdețuri
- Adaugă coastele de miel într-o pungă de vid alături de rozmarin, cimbru, semințe de coriandru, cimbru pudră, sare, fulgi de ardei, sos Worcestershire, vin roze și ulei de susan.
- Sigilează punga și videaz-o. Introdu-o apoi în aparatul de gătit sous-vide și lasă mielul timp de 150 de minute la 57 de grade Celsius.
- Adaugă apoi coastele într-un vas termorezistent și gătește-le în cuptor timp de 15 minute la 200 de grade Celsius.
- Între timp, pasează fulgii de panko și pătrunjelul într-un blender.
- Acoperă coastele de miel folosind crusta de panko.
- Pentru garnitură, poți amesteca piureul de cartofi cu cel de sfeclă roșie.