Ingrediente necesare pentru coaste de miel sous-vide în crustă de verdețuri
1 kg coaste de miel
2 frunze de rozmarin
2 frunze de cimbru
1 linguriță semințe de coriandru
1 linguriță cimbru pudră
sare
½ linguriță fulgi de ardei iute
1 lingura sos Worcestershire
1 lingura vin roze
1 lingură ulei de susan
1 lingura unt topit
50 grame panko
1 legătură pătrunjel
2 cartofi, piure
1 lingură piure de sfeclă roșie
Cum să gătești coaste de miel sous-vide în crustă de verdețuri
- Adaugă coastele de miel într-o pungă de vid alături de rozmarin, cimbru, semințe de coriandru, cimbru pudră, sare, fulgi de ardei, sos Worcestershire, vin roze și ulei de susan.
- Sigilează punga și videaz-o. Introdu-o apoi în aparatul de gătit sous-vide și lasă mielul timp de 150 de minute la 57 de grade Celsius.
- Adaugă apoi coastele într-un vas termorezistent și gătește-le în cuptor timp de 15 minute la 200 de grade Celsius.
- Între timp, pasează fulgii de panko și pătrunjelul într-un blender.
- Acoperă coastele de miel folosind crusta de panko.
- Pentru garnitură, poți amesteca piureul de cartofi cu cel de sfeclă roșie.