Coaste de porc cu cartofi la cuptor

Pregătiți-vă cuptorul, prieteni, fiindcă astăzi avem de gătit o porție delicioasă de coaste. Pentru a obține gustul acela deosebit al coastelor avem nevoie de puțin timp și răbdare, așa că nu vă grăbiți și lăsați-le la cuptor cât timp este nevoie. La final, merită întru totul. Sunt bune de te lingi pe degete!
Ingrediente necesare pentru coaste de porc cu cartofi la cuptor
1 lingură semințe de coriandru
1 lingură ceapă pudră
1 lingură usturoi pudră
sare
700 grame coaste de porc (un șir mai mare)
8 cartofi noi, tăiați pe jumătate
1 lingură ulei
piper
70 grame mozzarella rasă
pătrunjel
Cum să prepari coaste de porc cu cartofi la cuptor
- Adaugă semințele de coriandru, ceapă pudră și usturoi pudră într-un mojar. Presară puțină sare, zdrobește și amestecă bine condimentele.
- Dă coastele prin amestecul de condimente, acoperindu-le în totalitate.
- Unește capetele șirului de coaste folosind scobitori. Vei crea o formă rotundă, goală pe interior.
- Așază coastele într-o tavă de cuptor și adaugă cartofii în spațiul gol. Toarnă puțin ulei și asezonează dupa gust.
- Dă coastele la cuptor pentru 90 de minute la 195 de grade Celsius.
- Scoate-le din cuptor și adaugă mozzarella rasă pe deasupra. Mai coace-le încă 15 minute la final.