Coaste de porc cu cartofi la cuptor

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 50 de minute
  • 4 porții

Pregătiți-vă cuptorul, prieteni, fiindcă astăzi avem de gătit o porție delicioasă de coaste. Pentru a obține gustul acela deosebit al coastelor avem nevoie de puțin timp și răbdare, așa că nu vă grăbiți și lăsați-le la cuptor cât timp este nevoie. La final, merită întru totul. Sunt bune de te lingi pe degete!

Ingrediente necesare pentru coaste de porc cu cartofi la cuptor

1 lingură semințe de coriandru

1 lingură ceapă pudră

1 lingură usturoi pudră

sare

700 grame coaste de porc (un șir mai mare)

8 cartofi noi, tăiați pe jumătate

1 lingură ulei

piper

70 grame mozzarella rasă

pătrunjel

Cum să prepari coaste de porc cu cartofi la cuptor

  1. Adaugă semințele de coriandru, ceapă pudră și usturoi pudră într-un mojar. Presară puțină sare, zdrobește și amestecă bine condimentele.
  2. Dă coastele prin amestecul de condimente, acoperindu-le în totalitate.
  3. Unește capetele șirului de coaste folosind scobitori. Vei crea o formă rotundă, goală pe interior.
  4. Așază coastele într-o tavă de cuptor și adaugă cartofii în spațiul gol. Toarnă puțin ulei și asezonează dupa gust.
  5. Dă coastele la cuptor pentru 90 de minute la 195 de grade Celsius.
  6. Scoate-le din cuptor și adaugă mozzarella rasă pe deasupra. Mai coace-le încă 15 minute la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *