Ingrediente necesare pentru coaste de porc cu cartofi și kale
1 lingură semințe de fenicul
1 lingură oțet
1 lingură ulei de măsline
1.2 kg coaste de porc
2 frunze rozmarin
sare
piper
2 cartofi
1 legătură kale
1 lingură ulei
2 căței de usturoi, zdrobiți
Cum să prepari coaste de porc cu cartofi și kale
- Zdrobește semințele de fenicul într-un mojar.
- Amestecă într-un bol mic uleiul și oțetul.
- Așază coastele de porc pe un tocător și crestează-le ușor cu un cuțit.
- Strânge-le bine de jur împrejur folosind o sfoară.
- Unge și masează bine coastele cu amestecul de oțet și semințele de fenicul.
- Lipește de carne câteva frunze de rozmarin folosind sfoara. Asezonează apoi cu sare și piper după gust.
- Mută coastele într-o tavă de cuptor și adaugă din loc în loc cartofii tăiați în wedges.
- Presară puțin ulei pe deasupra și acoperă cu folie de aluminiu.
- Dă coastele la cuptor pentru 90 de minute la 190 de grade Celsius.
- Între timp, toacă mărunt frunzele de kale.
- Încinge puțin ulei într-o tigaie la foc mediu și adaugă usturoiul zdrobit.
- Gătește frunzele de kale timp de 2 minute.
- Scoate coastele din cuptor și servește-le cu cartofii și frunzele de kale.