Cod pane cu sos de iaurt

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Vă plac degețelele de pește sau așa numitele fish-fingers? Noi suntem mari fani ai acestora, și vă recomandăm să îi faceți de la zero în loc să îi cumpărați congelați. Rezultatul final va fi fără îndoială mai gustos și mai sănătos. Ca pește puteți alege codul, care este un pește alb, cărnos și cu oase puține.

Ingrediente necesare pentru cod pane cu sos de iaurt

250 ml iaurt

1 lingură coriandru tocat

2 căței de usturoi, zdrobiți

sare

piper

150 grame mălai

1 linguriță ceapă pudră

1 linguriță fulgi de ardei iute

lapte

făină

200 grame file de cod, cubulețe

1 portocală, felii subțiri

ulei pentru prăjit

Cum să prepari cod pane cu sos de iaurt

  1. Pregătește sosul de iaurt: amestecă într-un bol iaurtul, coriandrul, usturoiul, sarea și piperul.
  2. Amestecă într-un bol separat mălaiul împreună cu sare, piper, ceapă pudră și fulgi de ardei.
  3. Dă cubulețele de pește și feliile de portocală prin mălai, lapte și făină.
  4. Încinge uleiul la foc mediu spre mare și prăjește peștele și portocala timp de 4 minute.
  5. Servește totul cu sosul de iaurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *