Copănele de pui cu citrice

  • Dificultate: Mică
  • 45 de minute
  • 3 porții

Niște copănele de pui la cuptor pot părea ceva banal, dar nu atunci când intervenim noi. Ce este important la carnea de pui este s-o combini cu ingredientele potrivite. Puiul va căpăta un plus de savoare de la citricele pe lângă care este gătit, iar condimentele și siropul de rodie vor fi tușa finală.

Ingrediente necesare pentru copănele de pui cu citrice

½ linguriță sare

½ linguriță ierburi aromatice

½ linguriță piper

2 linguri ulei de măsline

2 linguri sirop de rodie

500 grame copănele de pui

1 lămâie, felii subțiri

1 mandarină, felii subțiri

1 portocală, felii subțiri

2 felii grepfrut

 

Cum să prepari copănele de pui cu citrice

  1. Amestecă într-un bol sarea, piperul, ierburile, uleiul de măsline și siropul de rodie.
  2. Așază copanele de pui într-o tavă de cuptor, împreună cu feliile de citrice.
  3. Unge copanele cu marinata făcută la pasul 1.
  4. Dă totul la cuptor pentru 35 de minute, la 190 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *