Coșulețe din parmezan umplute cu ciuperci

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 3 porții

Aceste coșulețe delicoase din parmezan topit pot fi acel aperitiv cu care să-ți impresionezi prietenii la următoarea întâlnire. În 20 de minute, totul este gata: coșulețele și umplutura de ciuperci cu morcov și mărar. Dacă le vrei vegetariene, folosește un parmezan special, făcut cu enzimă rennet vegetală.

Ingrediente necesare pentru coșulețe din parmezan umplute cu ciuperci

6 linguri parmezan, ras

200 grame ciuperci champignon

1 morcov, ras

1 lingură mărar, tocat mărunt

Cum să prepari coșulețe din parmezan umplute cu ciuperci

  1. Întinde o foaie de pergament într-o tavă de copt. Adaugă parmezanul ras în 6 grămăjoare, apoi bagă la cuptor 5 minute la 180 grade Celsius.
  2. Introdu fiecare disc de parmezan topit într-o ceșcuță astfel încât parmezanul să ia forma acesteia.
  3. Adaugă ciupercile în blender și omogenizează.
  4. Încinge 1-2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie și adaugă ciupercile. Amestecă.
  5. Sotează completând cu morcovul, cu mărarul și cu încă un pic de parmezan ras.
  6. Umple fiecare coșuleț cu această compoziție. Poți să le ornezi cu câte o felie de ridiche tăiată fin și cu mărar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *