Ingrediente necesare pentru coșulețe din parmezan umplute cu ciuperci
6 linguri parmezan, ras
200 grame ciuperci champignon
1 morcov, ras
1 lingură mărar, tocat mărunt
Cum să gătești coșulețe din parmezan umplute cu ciuperci
- Întinde o foaie de pergament într-o tavă de copt. Adaugă parmezanul ras în 6 grămăjoare, apoi bagă la cuptor 5 minute la 180 grade Celsius.
- Introdu fiecare disc de parmezan topit într-o ceșcuță astfel încât parmezanul să ia forma acesteia.
- Adaugă ciupercile în blender și omogenizează.
- Încinge 1-2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie și adaugă ciupercile. Amestecă.
- Sotează completând cu morcovul, cu mărarul și cu încă un pic de parmezan ras.
- Umple fiecare coșuleț cu această compoziție. Poți să le ornezi cu câte o felie de ridiche tăiată fin și cu mărar.