Ingrediente necesare pentru cotlet de vită sous-vide cu cartofi și ciuperci shimeji
250 grame cotlet de vită
piper
sare
1 cartof fiert, cubulețe
2 linguri unt topit
1 anason stelat
2 batoane de scorțișoară
1 linguriță ulei de măsline
1 linguriță unt
30 grame ciuperchi shimeji
5 roșii deshidratate
50 grame spanac
Cum să gătești cotlet de vită sous-vide cu cartofi și ciuperci shimeji
- Adaugă cotletul de vită în punga de sous-vide alături de sare, piper, cartofi, anason și scorțișoară.
- Sigilează punga și gătiți vita în aparatul de sous-vide timp de 150 de minute la 55 grade Celsius.
- Scoate carnea apoi și pune-o pe grătarul încins timp de 6 minute pe ambele părți.
- Se încinge uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă cartofii, ciupercile, roșiile și spanacul. Se amestecă bine și se gătesc timp de 2 minute.
- Se scoate friptura de pe grătar și se servește cu garnitura de legume.