Cotlete de miel în crustă aromatizată

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții

Nu știm alții cum sunt, dar noi parcă am ronțăi mai mereu la cotlete. De miel de data asta. Și cum să nu ronțăi după ce le-ai prăjit la tigaie, le-ai dat prin muștar și le-ai acoperit cu un amestec de pesmet, mentă și pătrunjel, iar apoi le-ai lăsat la cuptor exact cât trebuie?

Ingrediente necesare pentru cotlete de miel în crustă aromatizată

¼ cană pesmet
30 grame mentă
30 grame pătrunjel
8 cotlete de miel
sare
piper
1 lingură ulei de măsline
2 linguri muștar Dijon

Cum să prepari cotlete de miel în crustă aromatizată

  1. Adaugă pesmetul, menta și pătrunjelul în blender și pasează-le.
  2. Încinge un pic de ulei într-o tigaie la foc mediu spre mare.
  3. Presară cotletele cu sare și piper și stropește-le cu uleiul de măsline.
  4. Prăjește-le 1-2 minute pe fiecare parte.
  5. Unge-le cu muștar, apoi tăvălește-le prin amestecul de pesmet și ierburi.
  6. Transferă-le pe un grătar așezat deasupra unui vas de copt.
  7. Lasă-le la cuptor pentru 10 minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *