Cotlete de miel în crustă aromatizată

Nu știm alții cum sunt, dar noi parcă am ronțăi mai mereu la cotlete. De miel de data asta. Și cum să nu ronțăi după ce le-ai prăjit la tigaie, le-ai dat prin muștar și le-ai acoperit cu un amestec de pesmet, mentă și pătrunjel, iar apoi le-ai lăsat la cuptor exact cât trebuie?
Ingrediente necesare pentru cotlete de miel în crustă aromatizată
¼ cană pesmet
30 grame mentă
30 grame pătrunjel
8 cotlete de miel
sare
piper
1 lingură ulei de măsline
2 linguri muștar Dijon
Cum să prepari cotlete de miel în crustă aromatizată
- Adaugă pesmetul, menta și pătrunjelul în blender și pasează-le.
- Încinge un pic de ulei într-o tigaie la foc mediu spre mare.
- Presară cotletele cu sare și piper și stropește-le cu uleiul de măsline.
- Prăjește-le 1-2 minute pe fiecare parte.
- Unge-le cu muștar, apoi tăvălește-le prin amestecul de pesmet și ierburi.
- Transferă-le pe un grătar așezat deasupra unui vas de copt.
- Lasă-le la cuptor pentru 10 minute la 180ºC.