Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu pere
4-5 linguri ulei de măsline
1 ceapă roșie, feliată
2-3 pere, felii subțiri
cimbru
3 cotlete de porc
sare de mare
piper
½ cană supă de pui
Cum să gătești cotlete de porc cu pere
- Încinge 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
- Adaugă ceapa și perele feliate și gătește până la 7-8 minute. Aruncă în tigaie și câteva crenguțe de cimbru.
- Încinge 2-3 linguri de ulei de măsline la foc vioi într-o tigaie cu mâner termorezistent , apoi adaugă cotletele.
- Prăjește-le câte 3 minute pe fiecare parte sau până când prind crustă. Asezonează pe ambele părți cu sare de mare și piper.
- Toarnă deasupra supa de pui. Dă focul mai mic și mai gătește până se îngroașă.
- Adaugă perele și ceapa trase la tigaie, apoi bagă totul la cuptor 15 minute la 200˚C.