Cotlete de porc cu spanac și conopidă

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 3 porții

Doriți un cotlet? Dacă doriți un cotlet faceți bine și serviți-l cu ștaif. Ne gândim bunăoară că ar fi bine dacă ați pregăti o garnitură de conopidă condimentată frumos, coaptă și amestecată cu stafide, dublată de spanac tras la tigaie. Cum sună?

Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu spanac și conopidă

1 conopidă, bucăți
1-2 lingurițe ulei de măsline
1 linguriță fulgi de chili
sare de mare
piper
2-3 linguri stafide
3 cotlete de porc
sare de mare
piper
100 g spanac baby
sare
piper

Cum să gătești cotlete de porc cu spanac și conopidă

  1. Pune floretele de conopidă într-un castron, adaugă uleiul de măsline și fulgii de chili, asezonează cu sare de mare și piper, apoi amestecă.
  2. Bagă la cuptor 30 minute la 200˚C.
  3. Pune conopida coaptă înapoi în castron, adaugă stafidele și amestecă.
  4. Asezonează cotletele cu sare de mare și piper.
  5. Încinge un pic de ulei de măsline într-o tigaie și prăjește cotletele 4-5 minute pe fiecare parte, apoi lasă la odihnit 5 minute.
  6. Călește spanacul într-un pic de ulei de măsline, asezonând cu sare și piper.
  7. Servește cotletele cu conopida și spanacul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *