Cotlete de porc cu spanac și conopidă
Doriți un cotlet? Dacă doriți un cotlet faceți bine și serviți-l cu ștaif. Ne gândim bunăoară că ar fi bine dacă ați pregăti o garnitură de conopidă condimentată frumos, coaptă și amestecată cu stafide, dublată de spanac tras la tigaie. Cum sună?
Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu spanac și conopidă
1 conopidă, bucăți
1-2 lingurițe ulei de măsline
1 linguriță fulgi de chili
sare de mare
piper
2-3 linguri stafide
3 cotlete de porc
sare de mare
piper
100 g spanac baby
sare
piper
Cum să prepari cotlete de porc cu spanac și conopidă
- Pune floretele de conopidă într-un castron, adaugă uleiul de măsline și fulgii de chili, asezonează cu sare de mare și piper, apoi amestecă.
- Bagă la cuptor 30 minute la 200˚C.
- Pune conopida coaptă înapoi în castron, adaugă stafidele și amestecă.
- Asezonează cotletele cu sare de mare și piper.
- Încinge un pic de ulei de măsline într-o tigaie și prăjește cotletele 4-5 minute pe fiecare parte, apoi lasă la odihnit 5 minute.
- Călește spanacul într-un pic de ulei de măsline, asezonând cu sare și piper.
- Servește cotletele cu conopida și spanacul.