Cotlete de porc cu varză și măr

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Vreți o masă care să vă satisfacă pofta de mâncare? Ce ziceți de o porție generoasă de cotlete de porc, aromate cu unt, salvie și usturoi? Noi unii am fi pe deplin satisfăcuți. Iar dacă vreți o garnitură un pic mai dietetică, vă recomandăm o porție de varză sotată cu măr și morcov.

Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu varză și măr

2 cotlete de porc

3 lingură ulei

2 căței usturoi, zdrobiți

2 lingurițe salvie

sare

piper

1 măr, tocat

½ varză albă, rasă

2 morcovi, rași

1 ceapă, felii subțiri

1 lingură oțet

150 ml supă de vită

 

Cum să prepari cotlete de porc cu varză și măr

  1. Amestecă într-un bol mic o lingură de ulei, usturoi, 1 linguriță de salvie, sare și piper. Unge cotletele cu acest amestec.
  2. Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu. Prăjește cotletele timp de 5 minute pe ambele părți.
  3. Adaugă într-un bol mărul, varza, morcovii rași și ceapa. Asezonează cu sare, piper, ulei și oțet. Amestecă bine salata.
  4. Încinge uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu și adaugă legumele. Gătește-le timp de 2-3 minute.
  5. Adaugă apoi cotletele de porc și acoperă cu un capac. Ține tigaia pe foc încă 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *