Cotlete de porc

  • Dificultate: Medie
  • 3 ore și 5 minute
  • 4 porții

Nu mai e pentru nimeni un secret că o carne gătită este cu atât mai bună cu cât o condimentezi mai cu pricepere. Unii ar înlocui „mai cu pricepere” cu „mai mult”. Îi înțelegem și pe ei, așa că pentru rețeta de față am tăvălit cotletele într-un amestec de 10 (!) condimente. Apoi le-am gătit până s-au frăgezit.

Ingrediente necesare pentru cotlete de porc

2 linguri ceapă pudră
2 linguri pătrunjel uscat
1 lingură sare cu usturoi
1 lingură oregano
2 linguri praf de usturoi
1 linguriță mărar uscat
1 linguriță busuioc uscat
2 lingurițe piper
½ linguriță sare de mare
1 linguriță cimbru pudră
½ kg cotlete de porc (4 bucăți)
1 cană supă bio de vită

Cum să prepari cotlete de porc

  1. Într-un castron mai mic, amestecă împreună toate condimentele, apoi presară amestecul pe suprafața de lucru.
  2. Tăvălește cotletele prin amestecul de condimente.
  3. Toarnă supa de vită într-o oală de tip slow-cooker și adaugă cotletele.
  4. Acoperă și gătește 3 ore la temperatură mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *