Cremă de brânză cu verdețuri și usturoi

  • Dificultate: Mică
  • 10 minute
  • 4 porții

Vă place să vă începeți ziua cu o gustare ușoară? Avem o rețetă numai bună de cremă de brânză făcută în casă. Cele din comerț nu au întotdeauna cele mai nutritive ingrediente, astfel că alegerea cea mai bună este să încercați să pregătiți genul ăsta de preparate în casă. Iar dacă nu vreți să o serviți la mic dejun, o puteți folosi ca sos pentru o porție generoasă de chipsuri sau snacksuri.

Ingrediente necesare pentru cremă de brânză cu verdețuri și usturoi

200 grame brânză feta

1 ceapă verde, tocată

1 linguriță coajă de lămâie rasă

1 lingură pătrunjel tocat

2 căței de usturoi, zdrobiți

1 linguriță suc de lămâie

1 lingură smântână

sare

piper

Cum să gătești cremă de brânză cu verdețuri și usturoi

  1. Rupe brânza feta în bucățele mici și adaugă-le într-un blender.
  2. Adaugă ceapa verde, coaja de lămâie, pătrunjelul, usturoiul, sucul de lămâie și smântâna.
  3. Asezonează cu sare și piper după gust.
  4. Pasează până obții o compoziție omogenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *