Cremă de cafea cu ciocolată albă și mascarpone
Vreți să aduceți ceva nou rețetei de cafea de dimineață? Încercați să încorporați în această rețetă puțină ciocolată albă și brânză mascarpone. Gustul va fi puțin mai dulce, iar textura mult mai cremoasă. Iar dacă ați luat de curând o pauză de la cafea, acest preparat vă va ajuta să vă reîndrăgostiți de ea.
Ingrediente necesare pentru cremă de cafea cu ciocolată albă și mascarpone
120 grame ciocolată albă
100 ml cafea
200 grame mascarpone
ciocolată neagră (opțional)
Cum să prepari cremă de cafea cu ciocolată albă și mascarpone
- Topește ciocolata albă la bain-marie. Dacă nu ai mai folosit această tehnică, poți afla cum se pregătește aici.
- După ce s-a topit, toarnă cafeaua și amestecă folosind o spatulă. Vei obține o compoziție lichidă, omogenă.
- Adaugă brânza mascarpone într-un bol mare și toarnă treptat compoziția de cafea. Amestecă cu o spatulă până când omogenizezi.
- Toarnă compoziția în pahare de servire.
- La final, poți rade puțină ciocolată amăruie.