Cremă de năut și sfeclă roșie

  • Dificultate: Foarte mică
  • 5 minute
  • 4 porții

E foarte posibil să fi auzit de hummus. Urmați pașii rețetei noastre, care este o variantă ușor îmbunătățită, zicem noi, a celebrei paste din bucătăria arabă. Adăugăm și sfecla roșie, ceea ce nu-i va schimba numai culoarea, dar îi va da și o nouă savoare.

Ingrediente necesare pentru cremă de năut și sfeclă roșie

200 grame năut, fiert

½ sfeclă roșie, fiartă și feliată

1 lingură suc de lămâie

1 lingură tahini

2 lingurițe ulei de măsline

2 căței de usturoi, zdrobiți

sare

½ cană apă

Cum să prepari cremă de năut și sfeclă roșie

  1. Adaugă toate ingedientele în mixer, asezonează cu sare și începe omogenizarea. Toarnă apa treptat.
  2. Servește cu pâine, pită sau tortilla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *