Cremă pentru prăjituri cu aromă de portocale

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 6 porții

Vreți să faceți o prăjitură și nu vă hotărâți la cremă? Bine atunci că ați ajuns la această rețetă. Crema noastră este ușor de făcut, are o consistență catifelată, și arome subtile de migdale și portocale. Tot ce vă rămâne este s-o combinați cu un aluat!

Ingrediente necesare pentru cremă pentru prăjituri cu aromă de portocale

6 ouă

1 linguriță esență de migdale

1 linguriță coajă rasă de portocale

1 lingură miere

300 ml smântână pentru gătit

 

Cum să prepari cremă pentru prăjituri cu aromă de portocale

  1. Adaugă ouăle împreună cu esența de migdale, coaja de portocale și miere într-un bol.
  2. Mixează până când obții o compoziție omogenă.
  3. Pune smântâna pentru gătit pe foc și încălzește-o până când ajunge la 90 de grade Celsius.
  4. Toarnă-o ușor peste compoziția de ou, mixând cu un tel între timp.
  5. Mută amestecul pe foc și ține-l până când se îngroașă și devine cremos. Amestecă cu putere folosind telul.
  6. Lasă apoi crema la răcit.
  7. O poți folosi pentru mai multe tipuri de aluat, noi am umplut niște bărcuțe și am presărat puțină coajă de portocale pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *