Cremă pentru prăjituri cu aromă de portocale

Vreți să faceți o prăjitură și nu vă hotărâți la cremă? Bine atunci că ați ajuns la această rețetă. Crema noastră este ușor de făcut, are o consistență catifelată, și arome subtile de migdale și portocale. Tot ce vă rămâne este s-o combinați cu un aluat!
Ingrediente necesare pentru cremă pentru prăjituri cu aromă de portocale
6 ouă
1 linguriță esență de migdale
1 linguriță coajă rasă de portocale
1 lingură miere
300 ml smântână pentru gătit
Cum să prepari cremă pentru prăjituri cu aromă de portocale
- Adaugă ouăle împreună cu esența de migdale, coaja de portocale și miere într-un bol.
- Mixează până când obții o compoziție omogenă.
- Pune smântâna pentru gătit pe foc și încălzește-o până când ajunge la 90 de grade Celsius.
- Toarnă-o ușor peste compoziția de ou, mixând cu un tel între timp.
- Mută amestecul pe foc și ține-l până când se îngroașă și devine cremos. Amestecă cu putere folosind telul.
- Lasă apoi crema la răcit.
- O poți folosi pentru mai multe tipuri de aluat, noi am umplut niște bărcuțe și am presărat puțină coajă de portocale pe deasupra.