Creveți cu sos de soia trași la tigaie

  • Dificultate: Mică
  • 10 minute
  • O porție

O porție de creveți low-carb trași la tigaie sunt gata cam în 10 minute. Dar secretul unor creveți care să te transporte cu gândul și cu gustul undeva în Extremul Orient, este sosul de soia. Pentru o porție, 2-3 lingurițe ar fi destul, dar există fani ai acestui ingredient care ar considera că nu ajunge.

Ingrediente necesare pentru creveți cu sos de soia trași la tigaie

1 linguriță ulei de măsline
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
150 grame creveți
2-3 lingurițe sos de soia
1 ceapă verde, tocată

Cum să prepari creveți cu sos de soia trași la tigaie

  1. Călește usturoiul la foc mic în uleiul de măsline.
  2. Adaugă creveții și sosul de soia. Gătește 2-3 minute sau până când creveții încep să-și schimbe culoarea.
  3. Pune și ceapa verde, amestecă, apoi servește cu lime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *