Creveți în unt cu fenicul și șofran
5 (1) Ți-a plăcut această rețetă? Apasă pe o stea pentru a vota Votează Scor mediu 5 / 5. Număr voturi: 1 Fii primul care votează această rețetă!
Ingrediente necesare pentru creveți în unt cu fenicul și șofran
2 linguri ghee
1 bulb de fenicul, cubulețe
250-300 grame creveți
1 roșie, cubulețe
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
boia afumată
pudră de ceapă
șofran
1-2 linguri suc de lămâie
½ cană supă de pui bio
Cum să prepari creveți în unt cu fenicul și șofran
- Călește feniculul la tigaie în untul ghee.
- Adaugă creveții și amestecă.
- Adaugă roșia și usturoiul, asezonează cu boia, ceapă pudră și șofran. Toarnă și sucul de lămâie și amestecă.
- Gătește 10 minute.