Creveți în unt cu fenicul și șofran

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

() Ți-a plăcut această rețetă? Apasă pe o stea pentru a vota Votează Scor mediu / 5. Număr voturi: Fii primul care votează această rețetă!

Ingrediente necesare pentru creveți în unt cu fenicul și șofran

2 linguri ghee
1 bulb de fenicul, cubulețe
250-300 grame creveți
1 roșie, cubulețe
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
boia afumată
pudră de ceapă
șofran
1-2 linguri suc de lămâie
1/2 cană supă de pui bio

Creveți în unt cu fenicul și șofran - mod de preparare

  1. Călește feniculul la tigaie în untul ghee.
  2. Adaugă creveții și amestecă.
  3. Adaugă roșia și usturoiul, asezonează cu boia, ceapă pudră și șofran. Toarnă și sucul de lămâie și amestecă.
  4. Gătește 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *