Degețele de pește cu sos alb

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

În ziua de astăzi, avem la dispoziție o grămadă de produse fast-food. Bine sau rău, voi decideți. Însă, succesul multor dintre aceste preparate se datorează și sosurilor cu care acestea sunt servite. Aceste degețele de pește sunt servite cu un minunat sos pe baza de muștar, curry, și condimente Cajun.

Ingrediente necesare pentru degețele de pește cu sos alb

1 lingură unt

3 căței usturoi

1 linguriță curry pudră

1 linguriță Cajun pudră

150ml smântână de gătit

1 lingură muștar cu boabe întregi

1 legătură pătrunjel

Sare

20 degețele de pește

ulei pentru prăjit

Cum să gătești degețele de pește cu sos alb

  1. Topește untul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă usturoiul și amestecă.
  2. Adaugă curry și Cajun. Amestecă timp de 1 minut. Adaugă smântână și omogenizează-o.
  3. Adăugă muștarul boabe, pătrunjel și sare. Amestecă și ține la foc mic pentru 5 minute.
  4. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mare și prăjește degețelele de pește conform instrucțiunilor de pe pachet.
  5. Servește-le împreună cu sosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *