Degețele de pui cu salată de mere

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 2 porții

Oricine poate să facă degețele de pui, dar secretul acestora stă în felul în care sunt condimentate. În plus, dacă le vei servi cu salata de mere și fulgi de ardei iute propusă de noi, combinația va fi una inedită.

Ingrediente necesare pentru degețele de pui cu salată de mere

2 bucăți piept de pui

½ cană făină

1 linguriță oregano uscat

2 ouă, bătute

½ cană pesmet panko

ulei, pentru prăjit

1 măr verde

1 linguriță suc de lămâie

1 linguriță fulgi de ardei iute

sare

piper

Cum să prepari degețele de pui cu salată de mere

  1. Taie pieptul de pui în fâșii aproximativ egale.
  2. Amestecă într-un bol făina cu oregano uscat. Pune într-un al doilea bol ouăle bătute și într-un al treilea pesmetul panko.
  3. Trece fiecare fâșie de pui prin făină cu oregano, ou bătut și, apoi, panko.
  4. Încinge ulei într-o tigaie și prăjește degețelele de pui pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
  5. Când sunt gata, scoate-le pe o farfurie pe care ai pus prosoape de hârtie, pentru a absobi grăsimea în exces.
  6. Pregătește salata de mere: Taie mărul în felii subțiri și pune-le într-un bol. Asezonează cu fulgi de ardei iute, sare și piper. Stropește cu zeamă de lămâie și amestecă.
  7. Servește degețelele de pui cu salată de mere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *