Ingrediente necesare pentru degețele de pui cu salată de mere
2 bucăți piept de pui
½ cană făină
1 linguriță oregano uscat
2 ouă, bătute
½ cană pesmet panko
ulei, pentru prăjit
1 măr verde
1 linguriță suc de lămâie
1 linguriță fulgi de ardei iute
sare
piper
Cum să gătești degețele de pui cu salată de mere
- Taie pieptul de pui în fâșii aproximativ egale.
- Amestecă într-un bol făina cu oregano uscat. Pune într-un al doilea bol ouăle bătute și într-un al treilea pesmetul panko.
- Trece fiecare fâșie de pui prin făină cu oregano, ou bătut și, apoi, panko.
- Încinge ulei într-o tigaie și prăjește degețelele de pui pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
- Când sunt gata, scoate-le pe o farfurie pe care ai pus prosoape de hârtie, pentru a absobi grăsimea în exces.
- Pregătește salata de mere: Taie mărul în felii subțiri și pune-le într-un bol. Asezonează cu fulgi de ardei iute, sare și piper. Stropește cu zeamă de lămâie și amestecă.
- Servește degețelele de pui cu salată de mere.