Fasole verde cu carne de porc la cuptor

Cu mâncarea asta de carne de porc și fasole verde, simți că mănânci. În plus, este cât se poate de potrivită pentru o dietă Keto. Brânza Cheddar, crema de brânză, parmezanul și smântâna, toate bio, vor contribui și ele, fiecare în felul ei, la a face din această mâncărică un festin.
Ingrediente necesare pentru fasole verde cu carne de porc la cuptor
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
½ kg carne de porc tocată
sare de mare
piper
½ cană cremă de brânză bio
½ cană smântână bio
¼ cană parmezan bio, ras
2 căței de usturoi, zdrobiți
piper alb
250-300 grame fasole verde fiartă
2 căni brânză Cheddar bio, rasă
Cum să prepari fasole verde cu carne de porc la cuptor
- Călește ceapa în uleiul de măsline.
- Adaugă carnea de porc, asezoneaz-o cu sare de mare și piper și dă focul mai tare.
- Mărunțește-o și gătește-o până își schimbă culoarea. Ia de pe foc.
- Într-un castron, amestecă crema de brânză cu smântâna, parmezanul și usturoiul. Asezonează cu sare de mare și piper alb.
- Adaugă și fasolea fiartă și amestecă.
- Transferă carnea gătită într-un vas de copt și adaugă deasupra compoziția cu fasole verde.
- Lasă la cuptor 30 minute la 180⁰C.