Fasole verde cu carne de porc la cuptor

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 6 porții

Cu mâncarea asta de carne de porc și fasole verde, simți că mănânci. În plus, este cât se poate de potrivită pentru o dietă Keto. Brânza Cheddar, crema de brânză, parmezanul și smântâna, toate bio, vor contribui și ele, fiecare în felul ei, la a face din această mâncărică un festin.

Ingrediente necesare pentru fasole verde cu carne de porc la cuptor

1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
1/2 kg carne de porc tocată
sare de mare
piper
1/2 cană cremă de brânză bio
1/2 cană smântână bio
1/4 cană parmezan bio, ras
2 căței de usturoi, zdrobiți
piper alb
250-300 grame fasole verde fiartă
2 căni brânză Cheddar bio, rasă

Cum să gătești fasole verde cu carne de porc la cuptor

  1. Călește ceapa în uleiul de măsline.
  2. Adaugă carnea de porc, asezoneaz-o cu sare de mare și piper și dă focul mai tare.
  3. Mărunțește-o și gătește-o până își schimbă culoarea. Ia de pe foc.
  4. Într-un castron, amestecă crema de brânză cu smântâna, parmezanul și usturoiul. Asezonează cu sare de mare și piper alb.
  5. Adaugă și fasolea fiartă și amestecă.
  6. Transferă carnea gătită într-un vas de copt și adaugă deasupra compoziția cu fasole verde.
  7. Lasă la cuptor 30 minute la 180⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *